Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Taxi Cab Utrecht is dé specialist in taxivervoer in en rondom Utrecht. Onze bedrijf heeft een persoonlijke service en het leveren van hoogwaardige diensten hoog in het vaandel staan. Binnen Taxi Cab Utrecht hebben we de beschikking over een breed netwerk van ervaren chauffeurs. Zo kunnen we je van het comfort en de veiligheid voorzien die je nodig hebt tijdens je reis. Of dat nu gaat om personenvervoer in en rondom Utrecht, aangepast groepsvervoer of professioneel en discreet zakelijk vervoer. Binnen onze dynamische onderneming hebben we de beschikking over een ruim wagenpark dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Uiteraard luxe en comfortabel uitgerust zodat we voor elke vorm van vervoer een passende taxi kunnen leveren..

Gedreven, ambitieus en betrouwbaar taxibedrijf

Onze passie voor het vak is één van onze belangrijkste drijfveren. We zorgen er dan ook altijd voor dat we een op maat gemaakte service aanbieden. Of dat nu gaat om een taxirit van Utrecht Centrum naar één van de omliggende gebieden, of een luchthaven transfer naar Schiphol. Jouw sublieme reiservaring maken we mogelijk door het inzetten van ervaren taxichauffeurs die hun vak goed verstaan. Naast correct en verantwoordelijk, staan ze ook voor je klaar met het verlenen van een uitstekende klantvriendelijke service. Uiteraard gaat dat niet ten koste van onze tarieven. Bij Taxi Cab Utrecht reis je altijd comfortabel, veilig én voordelig.

Eenvoudig online een taxi reserveren in Utrecht

Bij Taxi Cab Utrecht houden we het graag makkelijk en overzichtelijk. Daarom reserveer je jouw taxi in Utrecht eenvoudig online of via WhatsApp. Uiteraard staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. We zorgen ervoor dat je direct kunt beschikken over een comfortabele Taxi. Of dat nu voor een rit van of naar Utrecht is, of net daarbuiten. .