Zakelijk Vervoer

Zakelijk vervoer in en rondom Utrecht

Bij Taxi Cab Utrecht zijn we gespecialiseerd in diverse vormen van zakelijk vervoer. Dit kan het taxivervoer van vooraanstaande relaties omvatten, maar ook directie- en vip-vervoer. Natuurlijk worden deze diensten met een hoge mate aan professionaliteit en discretie uitgevoerd. Uiteraard met maken we daarvoor gebruik van gecertificeerde en geüniformeerde taxichauffeurs. Zo vormen ze een uitstekend visitekaartje voor jouw onderneming. Het zakelijke vervoer in en rondom Utrecht wordt uitgevoerd met luxe en goed uitgeruste voertuigen. Zo heb je de mogelijkheid om tijdens het vervoer documenten of e-mails door te lezen. Op deze manier kom je goed voorbereid aan op een volgende vergadering of meeting. Het zakelijke vervoer van Taxi Cab Utrecht kan ook ingezet worden voor luchthaven transfers. Bijvoorbeeld als belangrijke gasten of relaties moeten worden opgehaald van vliegveld Schiphol. Onze comfortabele en veilig uitgerust taxi’s kunnen tevens ingezet worden voor vip-vervoer.

Directievervoer en andere zakelijke taxi diensten in Utrecht

Zakelijk vervoer moet aan andere eisen kunnen voldoen dan regulier personenvervoer. Zo moeten de voertuigen optimaal zijn uitgerust en aan alle veiligheidsvoorschriften kunnen voldoen. Daarnaast is discretie ook van groot belang. Zeker als het gaat om directievervoer of vip-vervoer. Bij Taxi Cab Utrecht begrijpen we dat als geen ander. Ons zakelijk vervoer is dan ook breed inzetbaar. Daarnaast kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten.

Reserveren kan direct online of via WhatsApp. Doordat wij de beschikking hebben over een uitgebreid wagenpark voor zakelijk vervoer in Utrecht, zijn onze ervaren chauffeurs altijd tijdig ter plaatse. Natuurlijk hanteren we voordelige tarieven als het gaat om zakelijk vervoer in of rondom Utrecht. Dat geldt ook voor directievervoer of vip-vervoer. Natuurlijk hoef je daarbij nooit in te leveren op een uitstekende service, professionaliteit en klantvriendelijkheid.